Education Center din Arcuş

Școala Populară de Arte și Meserii, Sfântu Gheorghe este o instituție publică, subordonată Consiliului Județean Covasna.

Education Center din Arcuş
În cadrul școlii își desfășoară activitatea și Education Center, Arcuş. Școala și centrul de educație - printre altele - inițiază și desfășoară programe și proiecte de reconversie profesională, organizează diferite activități de formare și informare pentru instituții publice, companii private și organizații nonguvernamentale.

Arcuș (în maghiară Árkos) este o comună mică, foarte frumoasă din județul Covasna, România. Education Center își are sediul în această localitate și se află la o distanță de doar 5 km de municipiul Sfântu Gheorghe, astfel că accesul cu ajutorul autoturismului sau a mijloacelor de transport în comun este facil.

Centrul de Educaţie a Adulţilor este alcătuit din două corpuri de clădiri, respectiv A și B, din care corpul A găzduiește spațiile de cazare. Cele 34 de camere cu paturi duble (DBL), situate la parter, etajul 1 și etajul 2, sunt dotate cu grup sanitar propriu, televizor cu cablu, WI-FI. La parterul clădirii de află recepția, un hol de primire şi o sală de conferință cu o capacitate de 60 de locuri.

Vis-à-vis de clădirea cu spațiile de cazare se găsește un teren de tenis prevăzut cu gazon artificial și nocturnă iar lateral se află o parcare pentru 40 de autoturisme.

Clădirea B (corpul B) este dotată cu două săli de mese: cea de la parter are o capacitate de 80 de locuri, iar cea de la etaj 35 de locuri.

Contact:

Education Center Arcuș


Adresă: Arcuș, Szentkereszthy Bela, nr. 168.
E-mail: info@educationcenter.ro
Telefon: +40 799 995 990
www.educationcenter.ro

Rezervari Online